☀️موارد بسیار مهمی در خصوص نیروگاه های شناور فتوولتاییک وجود دارد که باید در نظر گرفت:
• بسیاری از کشورها به دلیل نبود زمین کافی و مناسب برای نیروگاه های فتوولتاییک اقدام به احداث نیروگاه های شناور( که پر هزینه نیز هستند) کرده اند.
• حتما باید در آب های آرام نصب شوند بنابراین بهترین آب ها برای احداث این نیروگاه ها می تواند آب پشت سدها، دریاچه های آرام، کانالهای بزرگ آب روان و غیر پاششی و… باشد و امکان نصب در سواحل بدون موج شکن وجود ندارد چرا که موج ها نیروگاه را از بین خواهد برد.
• وقتی این نیروگاه ها بر روی آب پشت سدها احداث می شود باعث جلوگیری از تابش خورشید بر آب و کاهش تبخیر آب پشت سد می شود.
• با توجه به اینکه پشت پنل ها با فاصله ای به سطح آب نزدیک است، تلفات حرارتی نیروگاه کاهش پیدا کرده و به نسبت نصب همان نیروگاه در خشکی، مقدار انرژی الکتریکی تولیدی نیروگاه بیشتر خواهد بود. این اختلاف بصورت متوسط بین 2.5 تا 15 درصد گزارش شده است.
• دقت شود در مناطقی که دمای هوا بالاست، و طبیعتا با وجود آب، رطوبت نیز مقدار بالایی خواهد بود، احتمال رخ دادن پدیده PID بسیار زیاد می باشد که بایستی این مورد را در خرید تجهیزات و حتی در مرحله امکان سنجی احداث نیروگاه، بررسی کرد.
• ترجیحا در آب های شیرین نصب شوند چرا که خوردگی سازه های بتنی و فلزی مهار کننده فونداسیون اصلی نیروگاه، مشکل ساز خواهد شد. اگرچه معمولا پنل ها بر روی سازه های پلاستیکی سوار می شوند ولی مهار کلی نیروگاه با سازه های فلزی و بتنی انجام می شود . نهایتا هزینه های تعمیر و نگهداری در این نیروگاه ها بسیار بالاتر از نیروگاه های بر روی زمین است.
🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴
🔆 کارگروه انرژی خورشیدی
🎓 آکادمی انرژی خورشیدی مازندران
📷 اینستاگرام
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.