0
0

نصب پنل خورشیدی

806 بازدید

در این راهنمای نصب پنل خورشیدی، فرآیند نصب پنل خورشیدی را گام به گام توضیح خواهیم داد. ولی برای متخصص شدن در این کار باید آموزش های بیشتر و تخصصی تری ببینید در غیر این صورت میتوانید بر اثر نداشتن دانش تخصصی کافی خسارت های سنگینی را به بار بیاورید از دور تخصصی ما در خصوص نصب و را اندازی نیروگاه خورشیدی دیدن کنید 

نکات نصب پنل خورشیدی

برخی از سوالاتی که قبل از نصب پنل خورشیدی باید به آنها پاسخ داده شود عبارتند از:

از کجا می توانم پنل های خورشیدی بخرم؟

شما می توانید پنل های خورشیدی را از شرکت های مختلف انرژی خورشیدی و حتی فروشگاه های آنلاین خریداری کنید.

پانل های خورشیدی را کجا نصب کنیم؟

پنل های خورشیدی به طور کلی بر روی پشت بام ها، بالای ساختمان ها یا تاسیسات مستقل نصب می شوند. بسیار مهم است که پنل خورشیدی خود را در مکانی نصب کنید که بیشترین تابش مستقیم خورشید را داشته باشد.

پنل‌های خورشیدی زمانی که در زیر نور مستقیم خورشید قرار می‌گیرند با ظرفیت بهینه کار می‌کنند. هنگامی که سیستم برق خورشیدی خود را نصب می‌کنید ، سعی کنید پانل‌های فتوولتائیک خود را مستقیماً زیر نور خورشید ظهر قرار دهید تا حداکثر کارایی را از واحد فتوولتائیک خود داشته باشید.

قبل از نصب، از هرگونه مانع در برابر نور خورشید مراقبت کنید. تمام موانع و موارد غیر ضروری مانند شاخه هایی که ممکن است نور خورشید را به واحد خورشیدی شما مسدود کنند را بردارید. شما همچنین باید مسیر خورشید را در آسمان دنبال کنید و مطمئن شوید که هیچ جسمی وجود ندارد که ممکن است بر روی پانل های فتوولتائیک خورشیدی شما سایه بیاندازد. راندمان عملیاتی واحد انرژی خورشیدی شما به دلیل این سایه آسیب خواهد دید.

انواع پایه های پنل خورشیدی

پایه های پنل خورشیدی برای نصب پنل های فتوولتائیک استفاده می شود. این پایه ها در 3 نوع اصلی موجود هستند:

  1. پایه های میله ای
  2. پایه های زمینی پشت بام
  3. پایه های فلاش

با کمک این پایه‌ها، می‌توانید پنل خورشیدی خود را روی یک RV، روی پشت بام یا کنار یک تیر، روی سقف خود نصب کنید. حتی می توانید آنها را به عنوان یک واحد مستقل نصب کنید.

کارهایی که قبل از نصب پنل خورشیدی باید انجام دهید

محاسبه هزینه

اولین قدم محاسبه هزینه های مربوط به راه اندازی نوع و اندازه سیستم است. به یاد داشته باشید که دولت کشورهای مختلف در سراسر جهان برای تشویق نصب پنل های خورشیدی و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر یارانه ارائه می دهند. این یارانه در کشورهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، یارانه ارائه شده توسط ایالات متحده با یارانه در هند یا چین متفاوت است.

تجهیزات مورد نیاز

مرحله دوم تهیه چک لیستی از تجهیزات مورد نیاز برای یک سیستم انرژی خورشیدی است: پنل های خورشیدی، کنترل کننده شارژ، اینورتر برق و باتری.

اندازه سیستم

مرحله بعدی تعیین اندازه منظومه شمسی مورد نیاز است. باید وات تمام وسایل برقی را که قصد استفاده از آنها را دارید اضافه کنید. محاسبه کنید چند ساعت در روز از وسایل استفاده می شود.

اگر مراحل بالا را دنبال کنید، می توانید میزان وات مورد نیاز، اندازه باتری خورشیدی مورد نیاز و اندازه سیم را بدانید. به یاد داشته باشید که اندازه صحیح سیم از گرم شدن بیش از حد سیم ها جلوگیری می کند و حداکثر انتقال نیرو به باتری های شما را تضمین می کند .

نمودار نصب پنل خورشیدی

راهنمای نصب پنل خورشیدی – فرآیند گام به گام

از پنل های خورشیدی می توان برای تولید برق برای مصارف تجاری و خانگی استفاده کرد. در هر دو مورد، پنل فتوولتائیک روی سقف تاپ نصب می شود تا حداکثر نور خورشید ممکن را دریافت کند و حداکثر برق را از سیستم تولید کند.

مراحل زیر در فرآیند نصب وجود دارد:

مرحله 1: نصب نصب

اولین قدم تعمیر پایه هایی است که از پانل های خورشیدی پشتیبانی می کنند. بسته به نیاز می‌تواند پایه‌های روی سقف یا پایه‌های فلاش باشد. این ساختار پایه پشتیبانی و استحکام را فراهم می کند. در جهتی که پانل های PV (تک کریستال یا پلی کریستال) نصب می شوند، دقت می شود. برای کشورهای نیمکره شمالی، بهترین جهت برای مواجهه با پنل های خورشیدی جنوب است زیرا حداکثر نور خورشید را دریافت می کند. جهت شرق و غرب نیز انجام خواهد شد. برای کشورهای نیمکره جنوبی بهترین جهت شمال است.

باز هم، ساختار نصب باید کمی کج شود. زاویه شیب می تواند بین 18 تا 36 درجه باشد. بسیاری از شرکت ها از ردیاب خورشیدی برای افزایش راندمان تبدیل استفاده می کنند.

مرحله 2: پنل های خورشیدی را نصب کنید

مرحله بعدی تعمیر پنل های خورشیدی با ساختار نصب است. این کار با سفت کردن مهره ها و پیچ ها انجام می شود. مراقب باشید که کل سازه به درستی محکم شود تا محکم باشد و دوام زیادی داشته باشد.

مرحله 3: سیم کشی برق را انجام دهید

مرحله بعدی انجام سیم کشی برق است . کانکتورهای جهانی مانند MC4 در هنگام سیم کشی استفاده می شوند زیرا این کانکتورها را می توان با انواع پنل های خورشیدی متصل کرد. این پانل ها را می توان به صورت الکتریکی به یکدیگر در سری های زیر متصل کرد:

  1. اتصال سری : در این حالت، سیم مثبت ( + ) یک ماژول PV است به سیم منفی (  ) یک ماژول دیگر متصل می شود. این نوع سیم کشی باعث افزایش تطابق ولتاژ با بانک باتری می شود.
  2. اتصال موازی : در این حالت اتصال مثبت ( + ) به مثبت ( + ) و منفی (  ) به منفی (  ) انجام می شود. این نوع ولتاژ سیم کشی هر پانل ثابت می ماند.

مرحله 4: سیستم را به اینورتر خورشیدی وصل کنید

مرحله بعدی اتصال سیستم به یک اینورتر خورشیدی است. سیم مثبت پنل خورشیدی به ترمینال مثبت اینورتر و سیم منفی به ترمینال منفی اینورتر متصل می شود.

سپس اینورتر خورشیدی برای تولید برق به باتری خورشیدی و ورودی شبکه متصل می شود.

مرحله 5: اینورتر خورشیدی و باتری خورشیدی را وصل کنید

مرحله بعدی اتصال اینورتر خورشیدی و باتری خورشیدی است . ترمینال مثبت باتری به قطب مثبت اینورتر و منفی به منفی متصل می شود. باتری در سیستم خورشیدی خارج از شبکه برای ذخیره برق پشتیبان مورد نیاز است.

مرحله 6: اینورتر خورشیدی را به شبکه وصل کنید

مرحله بعدی اتصال اینورتر به شبکه است. برای ایجاد این اتصال از دوشاخه معمولی برای اتصال به برد کلید برق اصلی استفاده می شود. یک سیم خروجی با برد الکتریکی وصل شده است که برق خانه را تامین می کند.

مرحله: 7: اینورتر خورشیدی را راه اندازی کنید

اکنون که تمام سیم کشی ها و اتصالات برق انجام شد، زمان راه اندازی کلید اینورتر روی کلید اصلی خانه است. اکثر اینورترهای خورشیدی دارای صفحه نمایش دیجیتالی هستند تا آمار تولید و استفاده از واحد خورشیدی را به شما نشان دهد.

 

مطالب بیشتر:

اینورتر خورشیدی چیست و وظایف آن چیست

باتری های خورشیدی و طول عمر آنها

کنترلر شارژ خورشیدی چیست؟

دوره های آموزشی ما:

دوره جامع طراحی و نصب نیروگاه خورشیدی

طراحی و نصب توربین بادی

مدیریت پروژه نیروگاه خورشیدی

انرژی‌های تجدید پذیر وتجدید ناپذیر (مقایسه ,مزایا,معایب)

 

درباره آکادمی مازند سولار

آکادمی مازند سولار یک مجوعه پیشرو در زمینه نصب و فروش پنل‌های خورشیدی و انرژی‌های تجدیدپذیر و ارائه آموزش های حرفه ای در خصوص انرژی های تجدیدپذیر  است. هدف ما ارتقاء استفاده از انرژی‌های پاک و کاهش آلودگی هوا است. با تیمی متخصص و با تجربه ، ما برای ارائه راهکارهای انرژی‌های نوین و سازگار با محیط زیست آماده‌ایم. به ما بپیوندید و به یک آینده سبز و پرنشاط کمک کنید.

[وب‌سایت ما](mazandsolaracademy.ir) | تماس با ما:  09115607171 – 0113310544

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://mazandsolaracademy.ir/?p=3609
اشتراک گذاری:
نویسنده
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد نصب پنل خورشیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.