0
0

نگاهی بر مزایای استفاده از انرژی خورشیدی

81 بازدید

نگاهی بر مزایای استفاده از انرژی خورشیدی

با توجه به اهمیت استفاده از انرژی پاک و دوری از سوختهای فسیلی امروزه انرژی خوشیدی به عنوان منبع بی نهایت انرژی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. مزایای تامین انرژی منازلا با انرژی خورشیدی بسیار زیاد است، اما قصد داریم به برخی از مهمترین مزایای این انرژی بپردازیم و برخی از این موارد عبارتند از:

– انرژی خورشیدی عاملی برای کاهش قبوض برق

– انرژی خورشیدی دوستدار واقعی محیط زیست

– عاملی برای استقلال در ذخیره انرژی

– منبعی پایدار برای تولید انرژی

– نیاز کم به تعمیر و نگهداری

در ادامه به جزییات موارد فوق می پردازیم:

 

* انرژي خورشیدی عاملی برای کاهش قبوض برق

با توجه به افزایش هزینه‌های روز افزون انرژی و در کنار آن هزینه‌های زندگی، کاهش قبض ماهانه برق در اکثر خانه ها اولویت دارد و تولید انرژی از طریق انرژی خورشید یک راه ساده برای کاهش قبض برق است.

انرژی خورشیدی نه تنها باعث صرفه جویی در هزینه می شود، بلکه می تواند به شما کمک کند درآمد بیشتری داشته باشید.

به عنوان مثال، در اکثر نقاط دنیا و به ویژه ایالات متحده برخی از سیستم‌های انرژی خورشیدی کاندیدای دریافت مشوق‌ها، تخفیف‌ها و اعتبارات مالیاتی فدرال در سطح ایالت هستند.

در این صورت،  به منظور واجد شرایط بودن، سیستم باید توسط شرکت رتبه‌ بندی و صدور گواهینامه خورشیدی (SRCC) یا یک سرویس مشابه تأیید شده توسط دولت ایالتی تأیید شده باشد. از آنجایی که با استفاده از انرژی خورشیدی شما یک گزینه برق امن تر و سبزتر را انتخاب می کنید، دولت با کاهش مالیات به شما کمک می کند تا در هزینه نصب صرفه جویی کنید.

* انرژی خورشیدی دوستدار واقعی محیط زیست

انرژی خورشیدی نسبت به اشکال استاندارد انرژی غیرسبز که به شدت به سوخت های فسیلی متکی هستند، انتشار کربن بسیار کمتری دارد. با استفاده از انرژی خورشیدی انتشار گازهای گلخانه ای ناچیز است زیرا انرژی خورشیدی از احتراق سوخت استفاده نمی کند. هر کیلووات ساعت (کیلووات ساعت) انرژی خورشیدی به طور قابل ملاحظه ای انتشار گازهای گلخانه ای مانند CO2 و سایر آلاینده های خطرناک مانند اکسیدهای گوگرد، اکسیدهای نیتروژن و ذرات معلق را کاهش می دهد. بنابراین، هر چه تعداد افرادی که انرژی های تجدیدپذیر را انتخاب کنند بیشتر باشد، هوای ما تمیزتر خواهد بود.

* عاملی برای استقلال در ذخیره انرژی

امروزه این حقیقت که منابع محدودی مانند سوخت‌ های فسیلی روزی تمام می‌ شوند و نمی‌ توان آنها را جایگزین کرد، قابل انکار نیست، اما خوشبختانه خورشید تا 5 میلیارد سال دیگر به درخشش خود ادامه خواهد داد. مستقل باقی ماندن به منابع تجدیدپذیربه ما اجازه می دهد تا با پیشرفت بیشتر فناوری رشد کرده و راه های بیشتری برای گنجاندن انرژی های تجدیدپذیر در زندگی روزمره پیدا کنیم.

* منبعی پایداربرای تولید انرژی

انرژی خورشیدی می تواند یک منبع پایدار برای میلیاردها سال باشد. از اینرو این فراوان ترین منبع انرژی روی زمین است به ویژه باید گفت 173000 تراوات انرژی خورشیدی به طور مداوم به زمین برخورد می کند، که این مقدار بیش از 10000 برابر کل انرژی مصرف شده در جهان است.

* نیاز کم به تعمیر و نگهداری

اکثر سیستم های انرژی خورشیدی با ضمانت بسیار طولانی (گاهی اوقات تا 25 سال)  ارائه می شوند. بعبارتی سیستم های خورشیدی از نظر تعمیر و نگهداری معمولاً فقط به تمیز کردن سالیانه نیاز دارد و PV خورشیدی و قطعات حرارتی خورشیدی باید هر 10 سال یکبار تعویض شوند. علاوه بر این، هیچ قطعه متحرکی وجود ندارد، بنابراین کمتر چیزی وجود دارد که ممکن است خراب شود. از آنجایی که نگهداری سیستم های انرژی خورشیدی آسان است، نیازی به هزینه تعمیرات زیادی نخواهید داشت. به همین دلیل این امر سیستم های انرژی خورشیدی را برای افرادی که ممکن است قادر به تعمیر یا نگهداری لوازم خانگی نباشند، به انتخابی جذاب تبدیل می کند.

از آنجایی که انرژی خورشیدی بار کمتری را بر شبکه برق وارد می کند، برخی از ایالت های ایالات متحده سیاست های اندازه گیری خالص را ارائه می دهند. سیاست‌های اندازه‌گیری خالص به کسانی که انرژی خورشیدی تولید می‌کنند این امکان را می‌دهد که برق اضافی را با نرخ خرده‌فروشی به یک شرکت برق بفروشند و اعتبار قبض آب و برق خود را دریافت کنند. این اعتبار، مصرف برق مشتری را در دیگر زمان‌های روز یا سال جبران می‌کند، که میزان برق مورد نیاز برای تامین (و پرداخت آن) از یک شرکت برق را کاهش می‌دهد.

 

منبع:justenergy.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://mazandsolaracademy.ir/?p=1869
اشتراک گذاری:
ایمان حسن خانی
مطالب بیشتر
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد نگاهی بر مزایای استفاده از انرژی خورشیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.