در روز ۳ اردیبهشت روز جهانی کره زمین، خبرهای جالبی برای دارندگان خودروهای الکتریکی منتشر شد.
بر اساس اخبار منتظر شده، محققان فعال در زمینه برق و انرژی خورشیدی در حال آزمایش نصب پنل خورشیدی بر روی ماشین الکتریکی به منظور شارژ این خودرو ها هستند.
این پروژه از کشور استرالیا آغاز شده و به گفته محققین آغاز راه جایگزینی برای شارژ ماشین الکتریکی با انرژی خورشیدی باشد.
* پروژه Charge Around Australia مبنی برنصب پنل خورشیدی بر روی ماشین الکتریکی
پروژه نصب پنل خورشیدی بر روی ماشین الکتریکی Charge Around Australia نام دارد و توسط دانشمند دانشگاه نیوکاسل، پل داستور و کارآفرین انرژی های تجدید پذیر، استوارت مکبین، هدایت میشود. هدف اصلی این پروژه رانندگی مسیر 14 هزار کیلومتری در سراسر استرالیا با استفاده از صفحات خورشیدی قابل حمل و این پروژه به تنهایی میتواند اولین گام در نشان دادن استفادهی درست و بهینه از منابع انرژی برای وسایل نقلیه الکتریکی است تا بتواند اولین قدم برای برای بهبود دسترسی به شارژ الکتریکی باشد. امروزه بیشترین مشکلی که ماشینهای الکتریکی با آن دست و پنجه نرم میکنند، شارژ شدن این خودرو ها است.
تصور کنید در صورت نصب پنل خورشیدی بر روی ماشین الکتریکی هنگام رانندگی با خودروی الکتریکی هیچگاه اخطار کمبود انرژی باتری را دریافت نخواهید کرد! چرا که در طول مسیر و هوای آفتابی بیرون ماشین، خودرو الکتریکی شما پیوسته در حال شارژ شدن میباشد و شما میتوانید از حداکثر توان آن استفاده کنید. باید قبول کرد که وسایل نقلیه الکتریکی روز به روز محبوبتر میشوند. برای مثال در نظر داشته باشید که فروش خودروهای برقی از سال 2020 تا 2021 80 درصد افزایش یافته است و 7.2 درصد از فروش جهانی خودرو را تشکیل میدهد. از طرف دیگر هرچه، که وسایل نقلیه الکتریکی بیشتری در جاده ها قرار میگیرند، کمبود شارژر به یک مشکل بزرگ و بزرگ تبدیل میشود. از آنجایی که افزایش ایستگاههای شارژ نسبت به خرید خودروهای الکتریکی در جایگاه عقبتری قرار دارد، منابع شارژ جایگزین (مانند پنلهای خورشیدی) میتوانند فرصت جدیدی برای تامین برق خودروهای الکتریکی باشند.
اگر این پروژه به نتیجه برسد، اضطراب رانندگان در محدودهی جابجایی خودروهای الکتریکی کاهش خواهد یافت. زیرا با توجه به استفاده همه جانبه خودروها از سوخت های فسیلی در هر گوشه از دنیا پمپ بنزین وجود دارد، برخی از رانندگان وسایل نقلیه الکتریکی – و خریداران بالقوه –عموما نگران کمبود جایگاههای شارژ خودروهای خود نیستند. اما رانندگان خودروهای الکتریکی هر لحظه اضطراب و ترسی در خود دارند مبنی بر اینکه ممکن است باتری ماشینشان نتواند آنها را به شارژر بعدی برساند. همین ترس میتواند مردم را از رانندگی وسایل نقلیه برقی در فواصل طولانی یا در مناطق دورافتاده باز دارد یا آنها را از خرید این محصول منصرف کند.
بنابراین، روی اوردن به سمت چنین پروژه ای بسیار ضروری است و این پروژه بلند پروازانه در طول 84 روز انجام میشود و آغاز آن در ماه سپتامبر در نیوکاسل است. این تیم به پنلهای خورشیدی 18 و 59 فوتی متکی است که میتوانند در کنار خودرو قرار گیرند تا انرژی خورشید را جذب کنند. پنلها از مواد PET ساخته شدهاند، که همان پلاستیکی است که برای ساخت بطریهای آب استفاده میشود و با “رنگ خورشیدی مبتنی بر آب” روی چاپگری که برای چاپ برچسب روی بطریها استفاده میشود، چاپ میشود.
استوارت مکبین در کنار آقای داستور هدایت این مسابقه را بر عهده خواهد داشت. هنگامی که آنها نیاز به شارژ دارند، میتوانند پنلهای کنار ماشین را باز کنند، و در صورت عدم استفاده، پنلها در یک چمدان با وزن نزدیک به 100 پوند قرار میگیرند. طبق اعلام وبسایت Charge Around استرالیا، یک وسیله نقلیه پشتیبانی خودرو نیز «بهعنوان خانه متحرک تیم و به عنوان ایستگاه صحرایی » این تیم را همراهی میکند. مک بین و داستور از 70 مدرسه در طول مسیر بازدید خواهند کرد تا فناوری جدید را به دانش آموزان نشان دهند و آنها را در جریان آخرین تکنولوژی روز دنیا قرار دهند.
شما هم اگر علاقه مند به آموزش انرزی خورشیدی و نصب و راه اندازی نیروگاه دارید با آکادمی مازند سولار در ارتباط باشید:
راه های ارتباطی:
تلفن های تماس: 09115607171 – 01133608315
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.